Vår integritetspolicy

Detta sekretessmeddelande beskriver sekretesspraxis för: https://dermaindustries.se/.

Detta sekretessmeddelande gäller endast information som samlats in av denna webbplats. Det kommer att meddela dig följande:

  1. Vilken personligt identifierbar information samlas in från dig via webbplatsen, hur den används och med vilken den kan delas.
  2. Vilka val är tillgängliga för dig om användningen av dina uppgifter.
  3. Säkerhetsförfarandena för att skydda missbruk av din information.
  4. Hur du kan korrigera eventuella felaktigheter i informationen.

Vi är engagerade i att skydda din integritet.

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t ex videor, bilder, artiklar, etc.).

Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbyggda innehållet, inklusive att spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Informationsinsamling, användning och delning

Vi är ensamägare av den information som samlas in på denna webbplats. Vi har bara tillgång till information som du frivilligt ger oss via e-post eller annan direkt kontakt från dig. Vi säljer eller hyr inte denna information till någon annan. Vi kommer att använda din information för att svara på dig, angående anledningen till att du kontaktade oss. Vi delar inte din information med någon tredje part utanför organisationen, förutom vad som behövs för att uppfylla din begäran, t.ex. att skicka en order.

Om du inte avböjer, kan vi kontakta dig via e-post i framtiden för att berätta om specialerbjudanden, nya produkter eller tjänster eller ändringar i denna sekretesspolicy. Din tillgång till och kontroll över information Du kan när som helst välja bort eventuella framtida kontakter från oss. Du kan när som helst göra följande genom att kontakta oss via e-postadressen eller telefonnumret på vår hemsida:

  • Se vilken information vi har om dig, om någon.
  • Ändra / korrigera alla uppgifter vi har om dig.
  • Ta bort data som vi har om dig.
  • Uttrycka eventuella oro över din användning av dina uppgifter.

Länkar

Den här webbplatsen innehåller länkar till andra webbplatser. Tänk på att vi inte är ansvariga för innehållet eller sekretesspraxis på sådana andra webbplatser. Vi uppmanar våra användare att vara medvetna när de lämnar vår webbplats och läsa sekretessutlåtandena på någon annan webbplats som samlar in personligt identifierbar information.